Lokacija: TELODROM, Kolarjeva 45a, 1000 Ljubljana (v Bežigradu)

Reiki

REIKI

Riki izhaja iz kombinacije dveh japonskih besed »Rei«, kar pomeni univerzalni duh in »ki«, kar pomeni življenjska energija. Je preprosta, naravna in popolnoma varna tehnika zdravljenja z rokami, ki vam jo preda Reiki mojster med učenjem.
Reiki zdravi kakršno koli bolezen, tako psihično kot fizično, brez uporabe zdravil ali instrumentov. Posredovana energija pomaga okrepiti auro, ki okrog telesa deluje kot energijski ščit, ki nas varuje pred negativnimi vplivi. Reiki omogoča ravnovesje v delovanju energijskih centrov ali čaker in vzpostavlja usklajenost telesa, uma in duha.
Terapijo mnogi doživijo kot sijočo energijo, ki se pretaka skozi in okoli telesa.
Udeleženci tečaja prejmejo certifikat.
V studiu so na voljo jogijske podloge, odeje, bolstri,… Lahko prinesete s seboj tudi svojo opremo. Oblecite si lahka udobna oblačila in prinesite stekleničko vode.
ZAKAJ REIKI?
Reiki uravnoveša um in čustva. Rezultat reiki terapije je zato umirjeno stanje duha, ki posamezniku omogoča lažje soočanje z vsakodnevnimi stresnimi situacijami. Takšno uravnovešeno stanje omogoča tudi boljše učenje, spomin in jasnost uma. Reiki lahko zdravi tako um kot čustva, razrešuje resnejše čustvene težave, uravnoveša razpoloženje, odpravlja strah in frustracije, tudi jezo. Reiki pomaga tudi pri razreševanju težkih medsebojnih odnosov. Odpira srce in tako omogoča srečnejše in trdnejše odnose z okolico in ljudmi.
Povečuje zmožnost empatije, ki omogoča posamezniku , da se poveže z drugimi na globljem nivoju.

TEČAJI REIKI

Praktično delo in iniciacije lahko opravite na tečajih, ki potekajo v obliki enodnevnih delavnic. Enodnevna Reiki delavnica poteka od 10.00 do 16.00.
Prvi del je uvodni, teoretski, kjer se naučimo osnov Reiki, spoznamo, čemu je namenjen in kako deluje. Drugi del delavnice je praktičen, kjer se naučite praktičnih osnov delovanja tehnike Reiki.

Za Reiki tečaj ni potrebno nobeno predznanje ali posebne sposobnosti. Pomembna je želja in prepričanje, da lahko spremenite vse, kar si želite. Na tečaju prejmete gradivo v pisni obliki in certifikat za opravljeno stopnjo.

 

I. stopnja, Fizični Reiki

Trajanje tečaja: od 10.00 do 16.00
Cena: 80 €
Za termin delavnice pojdite na koledar dogodkov (klik).
Seznanili se bomo z zgodovino tehnike Reiki in osnovami. Naučili se bomo osnovne tehnike polaganja rok za samozdravljenje in pomoč drugim. Posvetitev, ki jo bomo opravili, odpira energijski kanal, po katerem steče univerzalna energija in se preko srca in rok prenaša naprej. Spoznali in podučili se bomo o osnovah energijskih centrov – čakrah.

 

II. stopnja, Mentalni Reiki

Trajanje tečaja: od 10.00 do 16.00
Cena: 100 €
Za termin delavnice pojdite na koledar dogodkov (klik).
Naučili se bomo uporabljati tri Reiki simbole v različnih okoliščinah ter pošiljanja
zdravilne Reiki energije na daljavo. Okrepili bomo čutenje, občutenje in intuicijo. Na tej stopnji se začnejo raztapljati miselni vzorci in čustvene napetosti, odpravljajo se razvade. Seznanili se bomo z energijskimi telesi in se naučili različnih načinov »odvezav« v odnosih.
Vsebina II. stopnje:
– spoznavanje reiki simbolov, njihov pomen in uporaba;
– iniciacija v reiki simbole ČO-KU-REI (zaščita, ojačevalec energije), SEI-HE-KI (čiščenje,
zdravljenje čustev, zaščita) in HON-ŠA-ZE-ŠO-NEN (zdravi mentalno telo, zdravljenje
na daljavo, pretekla življenja);
– praktično delo s simboli;
– delo na sebi;
– delo na prisotni osebi;
– delo na daljavo na osebi;
– razreševanje vezi od drugih oseb/stvari;
– energijsko urejanje prostora;
– praktični nasveti;

III. stopnja, Spiritualni Reiki

Trajanje tečaja: od 10.00 do 16.00
Cena: 130 €
Za termin delavnice pojdite na koledar dogodkov (klik).

Ta stopnja predstavlja posvetitev v mojstrsko stopnjo. Naučimo se uporabe
mojstrskega simbola, ki močno poveča delovanje tehnike Reiki in moč ostalih simbolov. V tem delu tečaja se pospešuje predvsem duhovna rast posameznika, da kasneje lahko pomaga drugim ter vodi tečaje.

 

 

Želim se naučiti nekaj novega in živeti bolje

Postanite reiki mojster in se prijavite na delavnico.

[email protected]
041798195